Home JVSE Zonnepanelen SolarEdge Montage Projecten

JVSE SOLAR, Sjoën Energie Installateur in Peel en Maas


Zonnepanelen plaatsen stimuleert zuinig zijn met energie


John Verboeket, eigenaar van JVSE Solar in Helden, levert en plaatst zonnepanelen. Het begon allemaal met zijn eigen huis en het virus waardoor hij toen werd gegrepen. Het opwekken van zijn eigen elektra versterkte zijn drang om bewuster met energie om te gaan. Hij wilde bereiken dat de opbrengst van zijn zonnepanelen zijn elektraverbruik volledig afdekte. Zo wisselde hij alle lampen in huis en lette hij veel beter op onnodig verbruik. Met resultaat. Zijn elektrakosten zijn 0 en dat vindt hij een heel fijn gevoel.


Toen hij zich realiseerde hoe dit virus werkte, wilde hij niets liever dan ook anderen enthousiast maken voor zonnepanelen. Daarom startte hij JVSE (John Verboeket Sjoën Energie) Solar.


John heeft gemerkt dat het virus overslaat op zijn klanten. Dagelijks de resultaten bekijken in de meterkast of op de I-phone. Valt er nog iets te besparen? Goede resultaten zijn afhankelijk van het weer, maar zeker ook van een stuk persoonlijk advies. Elke situatie is uniek, geen enkel dak is hetzelfde. De kracht van JVSE Solar is maatwerk en kwaliteit.

Hulp bij de BTW-terugvraag is voor dit bedrijf vanzelfsprekende service.


Zonnepanelen leveren een rendement op van al snel 10%,

uw spaargeld op dit moment slechts 1-2%.